گزارش جدید مشترک شرکتهای سرمایهگذاری پی دبلیو سی PwC، رابوبانک Rabobank و تماسک Temasek، نشان میدهد مصرفکنندگان آسیایی تا سال ۲۰۳۰ مصرف مواد غذایی خود را دو برابر خواهند کرد.
بر اساس گزارشی که اخیرا منتشر شد، کشورهای آسیایی هزینههای خود برای تامین غذا را تا سال ۲۰۳۰ دو برابر میکنند و به ۸ تریلیون دلار میرسانند. بنابراین بیش از ۱.۵ تریلیون دلار سرمایهگذاری برای برآوردن این میزان تقاضا لازم است.
بر اساس یافتههای مشترک شرکتهای سرمایه گذاری، بیشتر هزینهها ناشی از رشد سریع جمعیت در منطقه است که انتظار میرود تا سال ۲۰۳۰ به ۴.۵ میلیارد نفر برسد.
تغییر عادات مصرفکننده* یکی دیگر از عوامل افزایش تقاضا است، چراکه مردم آسیا به طور فزایندهای به سمت غذای سالم میروند. مردم غذای سالمتر، ایمنتر و خرید آنلاین را میخواهند.
همه این عوامل به ناچار منجر به تبدیل شدن آسیا به بزرگترین بازار مواد غذایی و آشامیدنی در جهان در کمتر از یک دهه میشود.
طبق یافتهها، هند و جنوب شرقی آسیا بیشترین هزینه را افزایش خواهند داد. با این حال، چین موقعیت خود را به عنوان بزرگترین بازار حفظ خواهد کرد.
در این گزارش آمده است که حدود ۱.۵۵ تریلیون دلار سرمایهگذاری در سراسر زنجیره غذایی آسیا برای برآوردن تقاضای فزاینده مورد نیاز است، که میتواند یک فرصت تجاری عالی برای سرمایهگذاران باشد.
این گزارش از تولیدکنندگان و سرمایه گذاران خواسته است تمرکز خود را بر روی شش «روند مهم» از جمله رژیمهای غذایی سالم، محصولات تازه، منابع ایمن، مصرف پایدار، پروتئینهای جایگزین و خرید آنلاین متمرکز کنند.
ماهشواری در این باره میگوید: این روندها (چیزی است) که صنایع کشاورزی باید روی آن تمرکز کنند و اطمینان حاصل کنند که مصرفکنندگان میتوانند این نوع غذا را علاوه بر حجم مورد نیاز خود در نقاطی مانند آسیا دریافت کنند.